Folkemødesæsonen går snart i gang – og vi er klar

Nyhed

Sæsonen for Folkemøder går snart i gang. Brancheforeningen Cirkulær kan findes på flere af dem i hele landet – og vi stiller gerne op i din event.

Kathrine og Jens

Direktør Jens Bomann Christensen og politisk chef deltager i Folkemødet på Bornholm og flere andre af sæsonens grønne folkemøder. Foto: Brancheforeningen Cirkulær.

Sæsonen for Folkemøder går snart i gang, og Brancheforeningen Cirkulær er på programmet og deltager i minimum fire folkemøder:

•    Naturmødet i Hirtshals
•    Madens Folkemøde på Lolland
•    Folkemødet på Bornholm
•    Klimafolkemødet i Middelfart

Står du med en debat, hvor et perspektiv på cirkulær økonomi, genbrug eller affaldshåndtering er relevant, så deltager vi gerne – også på andre folkemøder end ovenstående.

Vores eksperter har årtiers erfaring med utallige aspekter af cirkulær økonomi, grøn omstilling og bæredygtighed – og er vant til at stå på en scene:

jens-bomann-christensen

Jens Bomann Christensen – direktør

Har det store overblik over udfordringer, muligheder og strømninger, politiske som praktiske, indenfor alle dele af cirkulær økonomi, affald, forsyning, grøn energi, CO2-reduktioner og klima.

Læs mere om Jens

Kathrine-Olldag

Kathrine Olldag – politisk chef

Kender af både kommunalpolitik og landspolitik med godt styr på forholdet mellem grøn omstilling, skatter og afgifter – og hvordan kultur kan kombineres med bæredygtighedsdagsordenen. Tillige vores ekspert i ESG-området.

Læs mere om Kathrine

lina katan

Lina Katan – sociolog og erhvervs-ph.d

Med sin sociologiske baggrund og omfattende forskning i menneskers affaldsadfærd bringer Lina nye perspektiver til debatten om affaldssortering, forbrug og (u)bæredygtig adfærd – især angående tøj og tekstiler.

Læs mere om Lina

Nana Winkler

Nana Winkler – specialkonsulent og ingeniør

Alvidende om alt fra plastikemballager og farligt affald til genbrugspladser og genbrug af byggeaffald. Derudover foreningens EU-ekspert med indsigt i det højaktuelle affaldsrammedirektiv samt emballageforordningen.

Læs mere om Nana

Kontakt

Niels Toftegaard
Kommunikationschef
2633 0462